Advies op maat

Het kopen van tuinmeubelen en tuinmeubel accessoire kan zeer lastig zijn. Gelukkig kunnen wij je daarbij inspireren, adviseren en/ of helpen om sneller of makkelijker tot een keuze te komen. Of het hierin gaat om aankoopadvies en inspiratie of om een meer pratische vraag, zoals de keuze van de beste opbergbox voor het aantal tuinkussens die u heeft? Wij kunnen u hierin helpen. KLIK hieronder op de vraag/ het onderwerp, om direct de informatie of het antwoord te vinden.

Algemeen

Lees ook alles op deze pagina, nadat je het formulier hebt ingevuld. Zo krijg je een nog beter beeld, waarin wij je kunnen helpen. Onze tuinmeubel specialisten helpen je graag. Wij helpen ook op afstand met video en foto's kan er veel duidelijk gemaakt worden. Uiteraard bent je ook altijd van harte welkom in onze tuinmeubelen showroom in Naarden.

Hulp & advies bij totaal inrichting van uw terras.

Heb je net een nieuw huis of laat je de hele tuin opnieuw inrichten? Wij denken graag met je mee. Onze tuinmeubel specialisten kennen ons volledige assortiment en kunnen prijs en kwaliteit goed afstemmen met je wensen. Ook weten zij sneller de producten bij elkaar samen te stellen, welke dezelfde stijl hebben die jullie wensen. Heb je een eigen tekening of van een architect, stuur het ons door samen met jullie wensen. 1 van onze tuinmeubel specialisten zal jullie dan helpen en/of adviseren.

Samenwerking met uw hovenier of architect

Dit doen wij regelmatig, waarbij we met uw architect en of hovenier een idee uitwerken. Dit doen wij voor particulieren, maar ook voor zakelijke klanten zoals project ontwikkelaars. Vul daarvoor ook het contact formulier in, op deze pagina.

Hulp & advies bij inspiratie.

Misschien wel het leukste proces in uw aankoop, is de inspiratie fase. Er zijn zoveel mooie dingen te verkrijgen. Laat ons weten via het formulier op deze pagina dat u geïnspireerd wilt worden. Mocht u daarbij al bepaalde wensen weten die u zoekt, geeft dit er bij aan. Wij kunnen magazines, blogs, social media kanalen en app's aandragen, die inspirerend zijn.

De beste tuinmeubelen app

Dit is een echte aanrader! De beste tuinmeubelen app van dit moment is die van 4 Seasons Outdoor. Hiermee kun je direct je tuinmeubelen op je terras plaatsen. Daarbij gebruikt hij de camera van je mobiele telefoon. Download hem hieronder:

Klik hier voor iOS Apple

Klik hier voor Android

Magazine aanvragen

Wij kunnen je eenvoudig digitaal maar ook hardcopy magazines toesturen. Zo kun je lekker op de bank of aan tafel deze door bladeren. Wens je deze te ontvangen, vul het formulier in op deze pagina.

Social media/ blogs

Laat je inspireren op onze eigen kanalen. Ga naar onze Facebook, Instagram, Youtube of ons Blog. Vergeet ook vooral Pinterest niet, welke mooie bords hebben. Naast onze kanalen kun je ook op andere kanalen kijken en daarna je wensen en stijlen aan ons doorgeven. Kom je er niet uit? vul dan het formulier in op deze pagina.

Hulp & advies bij praktische vragen.

Je terras moet mooi zijn, maar er zijn ook praktische vragen. Zoals waar laat ik al die loungeset tuinkussens of welke parasolvoet is geschikt voor mijn zweefparasol. Zo zijn er nog veel meer vragen waarbij wij je kunnen helpen. Hieronder al enkele uitgebreide informatie pagina's die helpen. Staat jouw vraag / antwoord er niet tussen, vul dan het contact formulier in op deze pagina. Kijk ook op onze pagina materiaal & eigenschappen en onderhoud.

Hulp & advies op afstand.

Ook op afstand kunnen wij goed helpen en adviseren. We kunnen met beeldbellen, video's en foto's een heel goed beeld krijgen. Daarbij kunnen we live chat, e-mail, whats app, Skype of facetime inzetten om het zo makkelijk mogelijk te maken. Vul daarvoor het formulier in op deze pagina.

Hulp & advies bij zoeken van meubelen in mijn stijl.

Heeft u al een stijl gevonden die bij u past, maar vindt u het lastig om dit te vinden in onze webwinkel? Geef ons uw stijl, design, afmetingen, zitplaatsen etc. wensen door en eventueel als u deze heeft een prijsklasse waarin u zoekt. Dan gaan wij aan de slag en zullen enkele tuinmeubelen en of tuinmeubel accessoires aandragen. Vul daarvoor het formulier in op deze pagina.

Hulp & advies bij zoeken in mijn prijsklasse.

Hebben jullie al een bepaald budget in gedachte, maar is het lastig om hierin de juiste tuinmeubelen te vinden? Laat het ons weten. Wij kennen ons assortiment erg goed en kunnen goed advies geven op het gebied van prijs en kwaliteit. Welke merken bieden bijvoorbeeld veel aan in deze prijsklasse? of wij sturen een x aantal modellen die voldoen aan uw wensen. Vul het formulier in op deze pagina, waarna wij opzoek kunnen.

Hulp & advies bij bestellen/ betalen.

Heeft u moeite met bestellen of krijgt u telkens een foutmelding? Dat is zeer vervelend en zeker niet te bedoeling. Vul het formulier in op deze pagina, zodat wij contact met u kunnen opnemen. Weet u al wat u wilt, geeft dit dan aan in het formulier en als u nog extra opmerkingen/ vragen heeft, stuur deze ook direct mee.

Overige hulp & advies vragen.

Zit uw vragen of onderwerp hier niet tussen, ook dan willen wij je graag helpen. Stuur je vragen, opmerking naar ons toe, via het contact formulier op deze pagina, waarna wij deze zo snel mogelijk zullen beantwoorden.