Hoi! Leuk dat je deze blog leest! Ik zal beginnen met mijzelf even voor te stellen. Ik ben Kim Verheijen, 23 jaar oud en woon sinds afgelopen maart samen met mijn vriend en hond in ons eerste koop appartement in Arnhem, Gelderland. Sinds ongeveer één maand ben in een Instagram gestart waarop ik foto’s plaats van onze woning (@thuis.bij.kim). Ik vind het namelijk zelf erg leuk om bij anderen inspiratie op te doen. En hoop via mijn account anderen te inspireren.

Als ik mijn stijl zou moeten omschrijven zou het iets in de richting zijn van botanisch, industrieel met veel warme tonen en veel planten. Ik vind het leuk om dure merken de combineren met mid-price en kringloop/low-budget items. Van alles wat dus. Daarnaast heb ik de tik om in elk lege hoekje een plant neer te zetten. Tot ongenoegen van mijn vriend die het wel genoeg vind zo haha!

Wanneer ik ga winkelen voor interieur items grijp ik snel naar aarde tinten. Het mooiste vind ik dat in combinatie met zwart, goud en hout tinten. Dit vind je dan ook terug in mijn interieur. Omdat het leven al duur genoeg is vind ik het leuk om budget te shoppen. Of door middel van “do it yourself” iets naar eigen smaak te maken. Zo heb ik al vaak iets als sale item gekocht, en met bijvoorbeeld een gouden of zwarte spuitbus het in de kleur naar wens gespoten. Dus tip van Flip, kijk verder dan alleen kleur! Nog een leuke tip is de app “Plantsome” , in deze app kan je jouw planten zetten. Je selecteert de plant, hoe hoog deze is en hoeveel zonuren hij krijgt. Daarna krijg je een melding op je telefoon wanneer de plant water en/of voeding nodig heeft! Zelfs iemand zonder groene vingers kan hierdoor zijn of haar huis omtoveren tot een urban jungle!

Ik hoop dat jullie deze blog leuk vonden om te lezen, om zo een kleine inzage te krijgen in wie ik ben en wat ik leuk vind. Spreekt deze blog je nou aan, en lijkt het je leuk om meer te zien, volg dan mijn Instagram op en wie weet tot ziens!  

Auteur: Kim Verheijen
Intagram: @Thuis.bij.kim