Hallo allemaal,
Wat leuk dat jullie de tijd nemen om mijn blog te lezen. Ik zou me eerst eens voorstellen, wel zo gezellig :). Ik ben Angela (34 jaar) en woon samen met mijn man Stefan (40 jaar) en ons zoontje Daley (3 jaar).

2 jaar geleden kochten wij ons eerste koophuis en dit jaar was het dan eindelijk zo ver, DE OPLEVERING, we lieten alles casco opleveren en trokken er 3 maanden voor uit om te verbouwen. Zo wilde wij van 3, 2 slaapkamers maken, en daardoor konden we ook onze badkamer vergroten. Poeh ik vond het best pittig, we hadden wat tegenslagen, een peuter die rondliep en alles rete- interessant vond en overal mee wilde helpen, wat natuurlijk hartstikke lief is, maar ook niet altijd even fijn :). We wilde graag een beton chire keukenblad en de muren van de badkamer ook in beton chire. Ons "moonboard" was een hotel uitstraling, croco print en luxe items, en dit hoefde allemaal niet zo mega duur te zijn hoor. 

Toen de verbouwing klaar was, kon het leukste gedeelte beginnen, INRICHTEN, iets waar ik me al die tijd zo op verheugd heb. Hele dagen kon ik pinterest, instagram afstruinen op zoek naar ideeën. Maar ook woonwinkels langs gaan, de mensen zullen wel gedacht hebben , daar is ze weer :). Zo ging ik naar de winkels, met mijn behangstrook, een strook van mij pvc vloer en de kleuren van onze muren om te kijken of het er echt bij paste. 

Nu was de basis gelegd en zit inmiddels dit mooie behang op onze muur in de woonkamer. Een mooie rustige croco motief.

Ik wilde hier heel graag industriële meubels bij, met een grof houten blad, wij kochten deze Richmond Interiors meubels bij Meubel & slaaphuys in delft. En tot op de dag van vandaag heb ik daar absoluut nog geen spijt van. Terwijl ik nog veranderlijker dan het weer ben:). En zo verandert er nog wel eens hier of daar wat in huis. Mijn man wordt soms gek van me en ik kan hem geen ongelijk geven, want dat word ik soms ook van mezelf :). Is dit voor jullie ook herkenbaar ? 

We hadden niet verwacht dat we toch best wel op 1 lijn uiteindelijk zitten qua inrichting. Zo sprong ik een gat in de lucht toen Steef het er mee eens was, om croco hang lampen te kopen. Dit matchte precies bij ons behang en onze style in ons huis. Wij kochten deze lampen bij het Heerenhuys , 1 van mijn lievelings winkels trouwens. Het fijne ervan is dat ze het zelf in hun atelier maken en je dus je eigen lampenkap kan samenstellen met je eigen motief of juist geen motief. 

Nu ben ik benieuwd waar jullie graag mooie items shoppen? ik heb een duurdere smaak, maar vind dit ook erg leuk om te combineren met producten van de action. Hieronder laat ik wat kiekjes zien van mijn huis en wie weet doe je nog leuke inspiratie op voor jullie huis. Heel veel kijk plezier , onder de fotos , vind je nog een top 10 van mijn favoriete winkels.

1.Het Heerenhuys
2. Meubel en Slaaphuys
3. Bellisimowonen
4. Riviera Maison
5. La Femme Interior 
6. Nilo Interior 
7. Action
8. Casa wonen
9. Xenos 
10. Ikea 

Leuk dat jullie de moeite namen om mijn blog te lezen en tot gauw bij mijn volgende blog.

Liefs XOXO Angela
@angela_and_daley