De Michelangelo xl chroom bij jou thuis

Met onze webshop proberen wij een een zo'n breed mogelijk publiek te benaderen. Niet alleen in Nederland of België, maar over de hele wereld. Zo hebben Roel en Anneke ons ook weten te vinden en met een prettig telefoongesprek was het duidelijk waarnaar zij opzoek waren.

Zij waren al enige tijd opzoek naar de Michelangelo XL booglamp en hebben deze uiteindelijk bij ons gevonden.

 

De booglamp zou moeten komen in de woonkamer boven de eettafel. Op deze manier heb je een mooi gestijlde designlamp bij je eettafel en daarnaast natuurlijk ook de functionele werking van de lamp.

MichelangeloXL3

 

MichelangeloXL1   MichelangeloXL2
 

Omdat Roel en Anneke een kamer hebben, met een schuin lopend dak zochten zij hiervoor een een bijpassende lamp. Je hebt heel veel verschillende soorten lampen, maar al snel was bekend dat een hanglamp of een spotje geen optie was.

Zo zijn zij uitgekomen op een lamp, die vergenoeg moet overhangen, om de tafel te kunnen belichten. En zo zijn ze uitgekomen op de Michelangelo XL.  Het voordeel van deze lamp is hij relatief gezien ver van de voet afstaat en zo goed kan hangen over je tafel. Naast dat hij goed over de tafel hangt, is de lamp ook mooi mee gebogen met het plafond en zo maakt het de eetkamer 1 geheel.

De lamp is naast de eetkamer ook zeer geschikt om te gebruiken in andere ruimtes. Denk bijvoorbeeld in de woonkamer, waar je 2 banken in een hoekopstelling zet en waarbij je ruimte over hebt die benut kan worden. Je kan die ruimte sfeervol invullen door hier de Michelangelo XL te plaatsen en zo heb je heerlijke sfeerverlichting bij je bank en maak je optimaal gebruik van de ruimte.

Materiaal

Deze Michelangelo, die te zien is op de foto is gemaakt met een chromen stalen frame, een chromen lampenkap en heeft een marmeren voet. Daarnaast heeft hij beschermdoppen onder de voet zitten, zodat hij geen schade aanricht aan je vloer.

Mogelijkheden Michelangelo hanglamp

De Michelangelo booglamp is niet alleen verkrijgbaar zoals op de foto is te zien. Er zijn tal van mogelijkheden en zo is er een lamp voor iedere woon- of slaapkamer. De lampen die je kan bestellen vind je hier: Michelangelo Booglamp.

Levertijd

Als je bij ons de Michelangelo bestelt, dan bezorgen wij de Michelangelo bij je thuis. De Michelangelo is na je bestelling tussen de 2 en de 5 werkdagen bij je thuis afgeleverd. Je krijgt hier dan ook een track en trace bij, zodat je de bezorging in de gaten kan houden.