• Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering

Butik barkruk Disco

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De Butik barkruk Disco is te vestellen in 5 populaire kleuren. De barkruk disco is populair door zijn mooie design en gunstige prijsstelling. De disco barkruk is daarbij compleet aangezien hij standaard in hoogte verstelbaar is doormiddel van een gasveer, hij is voorzien van een voetensteun en je kan het 360 graden draaien. De disco barkruk heeft hierbij een hoge rugleuning van 24,5 cm lang. Hiermee krijgt de disco een maximale totale hoogte van 104,5 cm en een minimale totale hoogte van 83 cm.

 

Afmetingen

De minimale zithoogte van de butik barkruk Disco is 58,5 cm en deze kan verhoogt worden naar maximaal 80 cm. Hierbij heb je een zitvlak van 39 cm breed en 35 cm diep. De gehele barkruk wordt ondersteun door een poot van verchroomd staal. Onderaan de barkruk heb je de voet zitten, welke moet zorgen dat je stabiel kan zitten. Deze voet heeft een diameter van 39 cm en is voorzien van een vloer beschermde ring.

 

Service

Alle barkrukken van Butik worden verstuurd door PostNL. Hierbij worden de barkrukken aangeleverd in meerdere onderdelen. Dit wordt gedaan omdat ze dan economischer verpakt kunnen worden en dat is weer voordeliger. Butik barkrukken zijn namelijk erg scherp geprijsd, waarbij efficiëntie zeer belangrijk is. Het in elkaar zetten van de barkruk disco is absoluut niet moeilijk. Binnen enkele stappen staat hij in elkaar. Houd hierbij wel goed de stappen in de gaten van de handleiding. Hierna kan je zorgeloos genieten van je butik barkruk Disco.

 

Materialen

De butik disco barkruk bestaat uit een verchroomd staal frame en daarboven op een zitvlak van kunststof. De zitting is in hoogte te verstellen door middel van een gasveer.