• Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering

Tafels

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Koop je een Butik tafel, dan koop je design voor een scherpe prijs. Butik heeft Scandinavisch design wat soms een tikje retro en industrieel kan zijn. Dit kan je goed zien als je naar de hele collectie kijkt van Butik. Als je bijvoorbeeld kijkt naar de Be loft salontafel collectie van Butik dan zie je hier een vleugje retro in, terwijl de spoetnik bijzettafels juist weer industrieel zijn met een metalen frame en tafelblad. 

 

Butik bijzettafel

Het assortiment aan butik bijzettafels is leuk en simplistisch. Hierbij zie je ook weer de verschillende stijlen terug: retro, industrieel en Scandinafisch. Modellen die populair zijn, zijn de marrakesh, spoetnik en de knock on wood. De collectie verandert continue, waardoor ook de eerder genoemde modellen ooit uit de collectie gaan. Gelukkig komen daar altijd weer trendy bijzettafels voor terug die weer nog mooier en leuker zijn. Dit geldt ook voor de butik salontafels.

 

Butik salontafel

De salontafels van butik voldoen aan het zelfde principe. Butik houdt zich vast aan 1 bepaalde stijl, waardoor butik herkenbaar wordt als merk, design en stijl. Hierbij is prijs ook een belangrijk speerpunt, waardoor je leuk design kan kopen voor een zeer aantrekkelijk prijs. Ook voor de salontafels houdt butik de trends in de gaten. Zo weten zij waar er vraag naar is en welke design elementen op dit moment topic zijn. Een mooi voorbeeld hier van zijn de butik Be Loft salontafels. Deze serie is retro in een modern jasje. heeft zijn eigenstijl en typisch Butik. Deze lijn is verder uitgebreid naar de butik salontafel Helvig, welke oa gemaakt is van zeer solide eikenhout.