• Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering

Tafellampen

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Design tafellamp

Te weinig licht in uw huis / ruimte  en hecht u waarde aan een mooi uiterlijk ? Dan biedt een design tafellamp voor u de oplossing. De design tafellampen die wij aanbieden zijn zoals gezegd design, het zijn lampen met een mooi uiterlijk die bij een iedereen een bepaald gevoel opwekt. De tafellampen zijn er in verschillende soorten en maten.Wie zegt dat design duur moet zijn ?  Wij van designmeubelen bieden een groot assortiment aan tegen een betaalbare prijs. Naast design tafellampen hebben wij ook design hang, vloer en booglampen. Op deze manier proberen wij elke klant zo goed mogelijk te voorzien in zijn of haar behoefte.

Kwaliteit van de tafellampen

De tafellampen die bij ons aangeboden worden zijn van kwalitatieve materialen gemaakt waar u een lange tijd plezier van zult beleven. Dankzij onze relaties kunnen wij kwaliteit producten tegen een scherpe prijs aanbieden. De producten van designmeubelen gaan altijd door een kwaliteitscheck, vanuit de leverancier en bij ons, u kunt er dus vanuit gaan dat wij de service en het product zeer serieus nemen

Contact met ons

Contact opnemen met ons dat kan,wij staan altijd open voor vragen en of opmerkingen. Wij willen u zo goed mogelijk van dienst zijn en zijn daarom altijd te bereiken via de telefoon op werkdagen van 09:00 tot 18:00 uur. Wilt u even snel een paar korte vragen stellen? Dan kunt u ons mailen op het volgende email adres [email protected] en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoord geven. Wilt u direct met ons in contact komen, dan kunt u chatten met ons. Wij hebben geen geautomatiseerd systeem, nee wij hebben een medewerker die uw vragen beantwoord op de chat. Hij of zij kan u voorzien van deskundig advies, maar ook hulp bieden bij uw aankoop.