Stoelen

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Stoelen

Online design stoelen bestellen 

Een mooi stuk design meubel is de design stoel. Wij bieden verschillende soorten design stoelen aan, allemaal van hoogwaardige kwaliteit en voorzien van een mooi, modern en straks design. Wij houden de woontrends scherp in de gaten en passen ons assortiment hier op aan. Mocht je iets missen in onze webshop dan horen wij dit graag.


Design stoel in huis halen 

Design stoelen zijn meer dan 'iets om op te zitten', het zijn kunstwerken en zeker een grote toevoeging aan uw interieur. Het geeft de kamer net dat beetje extra. De eerste design stoel is gemaakt door twee broers uit Zwitserland. Zij ontdekten de manier waarop zij hout konden vervormen zonder dat het brak. Hierdoor konden zij stoelen vervaardigen met afwijkende vormen. Dankzij de uitvinding van het kunststof gaat dit tegenwoordig een stuk gemakkelijker. Hierdoor kunnen wij veel verschillende soorten design stoelen aanbieden. Met een designstoel neem je meer dan slechts een meubelstuk in huis. Het vormt je huis.


Contact

Voor vragen en/of opmerkingen over een design stoel kan je contact opnemen met onze klantenservice. Zij zullen er alles aan doen om de vraag zo goed mogelijk te beantwoorden. Op werkdagen zijn wij telefonisch te bereiken tussen 9:30uur en 17:30 uur, per mail kan je ons ten alle tijden bereiken. Wij dragen er zorg voor dat deze zo snel mogelijk beantwoord worden.