Over ons

Aan de Amsterdamsestraatweg 7B in Naarden, kunt u onze showroom vinden en de verschillende tuinmeubelen komen bekijken, ervaren en testen. Sinds 2008 zijn wij online actief, waarbij wij meerdere webwinkels hebben. www.tuinmeubelen.nl is onze overkoepelende tuinmeubelen webwinkel. Kom dus gerust eens langs in onze mooie showroom en geniet van een heerlijk kopje koffie in één van onze loungesets of tuinsets.

Showroom Tuinmeubelen.nl

 

Dé tuinmeubelen winkel  

www.tuinmeubelen.nl is officieel dealer van meer dan tien verschillende tuinmeubel merken. Hierdoor zijn wij één van de grootste tuinmeubel winkels in Nederland. Wij hebben dan ook eigenlijk altijd wel een passende oplossing voor u. Dé tuinmeubelen winkel is dan ook een passende slogan. Mocht u iets niet kunnen vinden, dan zijn wij altijd bereid om u te helpen met uw zoektocht. Wij kennen het hele assortiment, waardoor wij eenvoudig de tuinsets kunnen voordragen die aan uw wensen voldoet.

 

Het brein achter alle tuinmeubelen webwinkels

Het bedrijf bestaat uit 2 eigenaren: W. Naber, S. de Wit. Als jonge entrepreneurs met een moderne kijk op de consument van tegenwoordig. Eenvoudige zoekfunctionaliteiten en gebruikersgemak zijn daarbij belangrijke elementen. Doordat veel aankopen online plaatsvinden, zijn wij ook continue bezig om informatie zo compleet en persoonlijk mogelijk over te brengen. Dit zie je terug in onze uitgebreide informatie teksten, detail-, sfeer-, 360-graden foto's, video's en instructie video's. Ook persoonlijke video gesprekken voeren wij, om zo ook online die persoonlijke service te kunnen bieden.

Wilt u meer weten over de eigenaren, kijk dan eens op Linkedin. Linkedin W. Naber of Linkedin  S. de Wit 

 

Waar kunt u ons vinden?

Tuinmeubelen.nl
Amsterdamsestraatweg 7B
1411 AW Naarden
E: [email protected]

 

Like, Volg of zoek ons op!

Onze laagste prijsgarantie

Omdat wij een groot verkoop kanaal hebben en daardoor veel inkopen, kunnen wij scherpere prijzen aanbieden dan veel andere tuinmeubel winkels. Bij ons krijgt u dus de beste prijs en streven wij altijd naar een hoge service. Heeft u een bepaalde aanbieding gezien of u heeft zelf een aanbieding samengesteld? U bent altijd vrij om een offerte aan te vragen.

 

Uw loungeset wordt gratis bezorgd

Alle tuinsets en loungesets bezorgen wij in Nederland gratis bij u voor de deur. Hierdoor hoeft u zelf niet met een aanhanger of busje aan te komen om uw mooie loungeset mee naar huis te nemen. Kiest u alleen voor een accessoire van onder de € 50,-, dan moeten wij helaas € 5,95 bezorgkosten rekenen, aangezien wij de scherpste prijs aanbieden. Bent u een Belgische consument, dan bent u goedkoper uit om uw tuinmeubelen te kopen in onze Belgische webwinkel: www.tuinmeubelenonline.be 

 

Openingstijden

U bent altijd van harte welkom in onze showroom aan de Amsterdamsestraatweg 7B in Naarden. Op onze showroom pagina vindt u de actuele openingstijden van onze showroom. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om op deze tijden naar de showroom te komen, dan kunt u ook een aparte afspraak met ons maken. 

 

- Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op werkdagen van: 11:00 - 16:00 uur.

- Onze showroom is in het hoogseizoen 7 dagen in de week open van 10:00 - 17:00. Klik hier naar de actuele openingstijden.

- Onze klantenservice is per e-mail/ contact formulier 7 dagen in de week te bereiken, 24 uur per dag. Doorgaans kunt u op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 reacties ontvangen van ons klantenservice team, per e-mail.

 

Adres showroom Tuinmeubelen.nl

 

Adres:

Amsterdamsestraatweg 7

Postcode + plaats:

1411 AW, Naarden

Email:

[email protected]

Telefoon:

035-82 00 321