Vacature Programmeur

Kom werken als Full Stack Developer bij Tuinmeubelen.nl

 

>> Deze vacature is al vervuld en wij zijn niet meer opzoek. <<

 

Mocht jij van mening zijn dat jij wel het verschil kan maken, dan ben je vrij om je cv en motivatiebrief in te sturen. 

Ben jij een full stack developer met een passie voor automatiseringen en zelflerende systemen? Gaat jouw hart sneller kloppen van mobile first optimalisaties, omnichannel automatisering, nieuwe functionaliteiten en wil jij ECHT aan de knoppen van de website draaien? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als full stack developer staat je werk in het teken van het verbeteren van onze webshop, automatisering met partners en de user experience. Afgelopen jaren hebben wij veel in onze webshop geïnvesteerd en zijn wij enorm trots op wat wij bereikt hebben. Ons motto voor aankomend seizoen is: work smart, not hard.

Aankomend tuinmeubel seizoen willen wij als organisatie grote stappen maken op het gebied van automatiseringen in de organisatie en het optimaliseren van bestaande (digitale) toepassingen. Daarnaast willen wij voorloper blijven op het gebied van innovatieve toepassingen op de website, data-driven dynamische content en (mobile first) user experience.  Bij Tuinmeubelen.nl heb je echt de mogelijkheid om verandering teweeg te brengen, je zult namelijk terecht komen in een klein team wat proactiviteit en innovativiteit aanprijst. 

Wat vragen wij?

- Minimaal hbo werk- en denkniveau, bij voorkeur in de richting van Informatica

- HTML5, JS, CSS en Magento 2 kennen geen geheimen voor jou.

- Je hebt werkervaring met PHP en MySQL Ervaring met het koppelen van API’s is een pré 

- Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands en Engels.

- Beschik je over kennis van Jira en Bitbucket, schroom dan niet om dat te melden.

 

Wat bieden wij?

- Uitstekend salaris.

- Flexibele werktijden.

- Veel ruimte voor creativiteit en eigen inbreng.

- Leuk team

- Onbeperkt koffie. 

Hebben wij jouw interesse gewekt? Stuur dan je sollicitatie en je CV naar [email protected] en [email protected] of bel: 035 82 00 321.